Mindenki szereti a nyakláncokat, hiszen  egy egyszerű póló és farmer kombinációt is feldobhatunk egy stílusunkhoz illeszkedő darabbal. Csak kiválasztjuk a kedvenc nyakékünket és máris egy szuper egyedi outfitben virítunk. Az alábbi három nyaklánc típus biztosan mindenki ékszerdobozában megtalálható,de tudod is jól viselni őket?

A nagy klasszikus: Y Nyakláncok

Az úgynevezett Y nyaklánc egy igazi örök darab, mert sosem megy ki a divatból. Bármilyen stílusban kapható a legegyszerűbbtől a charmokkal díszített darabokig, így biztosan találsz közöttük a stílusodhoz legjobban illőt.

Y nyakláncok
Y nyakláncok

3443

 

Swarovski kristályos nyaklánc

A Swarovski kristályos nyaklánc szintén visszatérő darab.  A 20. században hihetetlen csillogása mára megkopott, de még így is sokan szeretik.  Ennek oka talán a konkurens cégek jobb anyagválasztása és minőségi anyagokhoz nyúlása, míg a swarovski a “hagyományos” utat követte.

swarovski nyaklánc
swarovski nyaklánc

5261

 

Bizsu nyakláncok

 

A nagy és eltúlzott bizsu nyakláncok az idei divatban is nagy szerepet kaptak. A trend a több és extrémebb. Ha ilyen stílusod van, akkor nyugodtan nyúlj a merészebb darabokhoz is, mert biztosan nagy hatással lesz környezetedre.

3588 3595